Over Ons

Geert Vermeersch en Kristine Becue starten samen met René Vanwalleghem in maart 1985 in een kleine loods in Koksijde, een garage met als specialiteit BMW. Vroeger werkten beide mecaniciens jaren bij een officiële BMW- concessie maar door een minder goed management werd deze gedwongen te stoppen en waren wij onmiddellijk bereid de bestaande klanten op te vangen.

 

Al heel snel werd de ruimte te klein en werd uitgekeken naar een plaatsje op een industrieterrein. Het wordt Veurne, waar we nu reeds 22 jaar gevestigd zijn.

 

Beetje bij beetje zijn we gegroeid: eerst was er de garage, gevolgd door een afdeling carrosserie, een showroom voor recente tweedehandse BMW''s, een loods als opslagplaats en als laatste in augustus 2001: Profile Tyrecenter. Hiermee willen we in de toekomst, ons richten naar een breder publiek. We herstellen en onderhouden nu al om het even welk automerk, maar kunnen door toe te treden bij Profile Tyrecenter de klanten betere prijzen bezorgen. Voor ons is en blijft een goede service héél belangrijk.

 

Nog steeds zorgt de zaakvoerder Geert samen met 4 mecaniekers dat de klanten deze service krijgen. Kristine en Jo staan in voor het onthaal, telefoon, facturatie, boekhouding en verkoop.

 

Het loopt dus vlot en wie weet wat brengt de toekomst nog...